Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
СЛАВЯНЕ Рома
глухарь Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15.3
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Kavkazov is nu in balbezit. Saraev is nu in balbezit. Volodin is nu in balbezit. Saraev onderschept slim de pass. Saraev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tolstoj speelt de bal door. Sukristov kopt de bal weg. Agalarov heeft problemen om de bal te vangen. Kavkazov rent richting de bal. Kavkazov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Trofimov passt de bal zonder na te denken. Rudenko rent richting de bal. Butman rent richting de bal. Rudenko rent richting de bal. Rudenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
СЛАВЯНЕ - Рома 1:0

32e minuut.
Rishma probeert naar een medespeler te passen. Rudenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudenko speelt de bal door. Butman bereikt de bal nog maar net als eerste. Butman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Rishma heeft problemen om de bal te vangen. Sukristov rent richting de bal. Rishma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sukristov moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sukristov kan niet meer verder spelen. Sadovnichij komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СЛАВЯНЕ 51%, Рома 49%.
СЛАВЯНЕ - Рома 1:0

63e minuut.
Bosolapov rent richting de bal. Trofimov speelt de bal door. Butman bereikt de bal nog maar net als eerste. Butman schiet op doel. Na een snelle pass probeert Semak de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Zharov rent richting de bal. Bosolapov onderschept slim de pass. Bosolapov met een sublieme pass. Daar is Butman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Agalarov geeft een lange en hoge pass. Sadovnichij kopt de bal weg. Daar is Zharov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosolapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosolapov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СЛАВЯНЕ 45%, Рома 55%.
СЛАВЯНЕ - Рома 1:0