Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RITM GLADIATORS66
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mamino geeft de bal voor. Alenichev is nu in balbezit. Lemish begaat een overtreding. Lemish krijgt een gele kaart. Alenichev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mamino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Tumilovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alenichev rent richting de bal. Alenichev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RITM - GLADIATORS66 0:1

10e minuut.
Diomin geeft een hoge lob. Lemish bereikt de bal nog maar net als eerste. Savichev begaat een overtreding. Savichev krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Lemish kopt de bal weg. Rapoport bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Savichev. Savichev krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

19e minuut.
Demchenko onderschept slim de pass. Babulin is nu in balbezit. Kramnik is nu in balbezit. Demchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Demchenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RITM - GLADIATORS66 1:1

22e minuut.
Babulin speelt de bal door. Fedotov rent richting de bal. Fedotov probeert naar een medespeler te passen. Kramnik is nu in balbezit. Kramnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Soldatikhin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koloskov-Rodosskij komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Demchenko rent richting de bal. Babulin verovert de bal door een tackle van achteren. Babulin passt de bal zonder na te denken. Gromov is nu in balbezit. Gromov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Shchetinin geeft de bal voor. Daar is Soldatikhin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gromov probeert naar een medespeler te passen. Alenichev rent richting de bal. Alenichev schiet op doel. Paal! Semak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RITM - GLADIATORS66 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RITM 43%, GLADIATORS66 57%.
RITM - GLADIATORS66 1:2

49e minuut.
Zhaba probeert de bal met de borst te controleren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rapoport geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kramnik maakt een snoekduik en kopt de bal. Ershov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Shchetinin trapt de bal weg van het doel. Gromov rent richting de bal. Gromov probeert naar een medespeler te passen. Alenichev is nu in balbezit. Alenichev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Koloskov-Rodosskij geeft een hoge lob. Inworp. Zhaba met de inworp. Gromov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromov draait met de bal, schiet en ... Paal!

70e minuut.
Gromov haalt uit met een fantastische trap. Koloskov-Rodosskij speelt de bal door. Klungelig pakt Lemish de bal. Alenichev is nu in balbezit. Alenichev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Zhegalov rent richting de bal. Zhegalov speelt de bal door. Kramnik rent richting de bal. Kramnik haalt uit met een fantastische trap. Ershov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RITM - GLADIATORS66 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RITM 52%, GLADIATORS66 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RITM - GLADIATORS66 2:2