Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pulkovo Fk Saransk
4-4-2 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
19.2 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Novak geeft de bal voor. Inworp. Zasyad’vovk met de inworp. Ryzhov controleert de bal met de borst. Ryzhov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pulkovo - Fk Saransk 1:0

18e minuut.
Yamakov met een sublieme pass. Zasyad’vovk is nu in balbezit. Zasyad’vovk speelt de bal door. Zubko rent richting de bal. Zubko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Ternavskij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zubko rent richting de bal. Esaulov is nu in balbezit. Zubko verovert de bal door een tackle van achteren. Zubko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pulkovo - Fk Saransk 2:0

39e minuut.
Novak verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Zasyad’vovk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ryzhov probeert de bal met de borst te controleren. Ryzhov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pulkovo 49%, Fk Saransk 51%.
FC Pulkovo - Fk Saransk 2:0

49e minuut.
Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Khlynov verovert de bal door een tackle van achteren. Khlynov geeft een lange en hoge pass. Paramonov is nu in balbezit. Paramonov haalt uit met een fantastische trap. Martonyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Klungelig pakt Ternavskij de bal. Zubko bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamakov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yamakov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pulkovo 38%, Fk Saransk 62%.
FC Pulkovo - Fk Saransk 2:0