Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Крылья СЛАВЯНЕ
Normal Tactiek глухарь
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Poddubnyj passt de bal zonder na te denken. Trofimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Trofimov met een sublieme pass. Butman bereikt de bal nog maar net als eerste. Butman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Agalarov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balagurov met een snelle inworp. Kaplun is nu in balbezit. Kaplun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kaplun rent richting de bal. Kaplun geeft een hoge lob. Danilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Danilov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Крылья - СЛАВЯНЕ 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Крылья 34%, СЛАВЯНЕ 66%.
Крылья - СЛАВЯНЕ 1:0

50e minuut.
Nazarenko is nu in balbezit. Rudenko verovert de bal door een tackle van achteren. Rudenko probeert naar een medespeler te passen. Butman rent richting de bal. Butman draait met de bal, schiet en ... Abdulov bokst de bal weg.

68e minuut.
Poddubnyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Poddubnyj passt de bal zonder na te denken. Balagurov met een sublieme pass. Kaplun is nu in balbezit. Kaplun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Nazarenko met een sublieme pass. Egorin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jashin. Jashin krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Nazarenko rent richting de bal. Nazarenko passt de bal zonder na te denken. Rishma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplun verovert de bal door een tackle van achteren. Kaplun draait met de bal, schiet en ... Tolstoj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Крылья 52%, СЛАВЯНЕ 48%.
Крылья - СЛАВЯНЕ 1:0