Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
СЛАВЯНЕ Крылья
глухарь Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Tolstoj trapt de bal weg van het doel. Kaplun kopt de bal weg. Daar is Volodin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaporozhtsev rent richting de bal. Zaporozhtsev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
СЛАВЯНЕ - Крылья 0:1

9e minuut.
Butusov rent richting de bal. Tarhanov onderschept slim de pass. Tarhanov geeft een lange en hoge pass. Butman is nu in balbezit. Butman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
СЛАВЯНЕ - Крылья 1:1

22e minuut.
Rudenko is nu in balbezit. Rudenko speelt de bal door. Butman is nu in balbezit. Butman draait met de bal, schiet en ... Maslachenko probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Butman rent richting de bal. Maslachenko is nu in balbezit. Butman verovert de bal door een tackle van achteren. Butman draait met de bal, schiet en ... Abdulov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Egorin bereikt de bal nog maar net als eerste. Egorin passt de bal in één keer door. Trofimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Trofimov geeft een hoge lob. Rudenko springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СЛАВЯНЕ 43%, Крылья 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
СЛАВЯНЕ - Крылья 1:1

47e minuut.
Tarhanov rent richting de bal. Tarhanov passt de bal in één keer door. Butman probeert naar een medespeler te passen. Rudenko rent richting de bal. Rudenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Zharov geeft een lange en hoge pass. Butusov heeft problemen om de bal te vangen. Butman rent richting de bal. Butman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
СЛАВЯНЕ - Крылья 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СЛАВЯНЕ 56%, Крылья 44%.
СЛАВЯНЕ - Крылья 2:1