Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Рома ФК Костомукша
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


34e minuut.
Bosolapov heeft problemen om de bal te vangen. Paramonov is nu in balbezit. Bosolapov begaat een overtreding. Bosolapov krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Burda met een snelle inworp. Paramonov rent richting de bal. Paramonov passt de bal in één keer door. Galitsyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Galitsyn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Semak geeft de bal voor. Kavkazov is nu in balbezit. Saraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraev haalt uit met een fantastische trap. Zasyad’vovk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Рома 57%, ФК Костомукша 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Рома - ФК Костомукша 0:0

51e minuut.
Kilkin geeft de bal voor. Galitsyn is nu in balbezit. Taranov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Galitsyn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paramonov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Tolstoj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Рома - ФК Костомукша 0:1

57e minuut.
Paramonov probeert de bal met de borst te controleren. Gaganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaganov passt de bal zonder na te denken. Saraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Bosolapov passt de bal met de wreef. Kabachnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraev rent richting de bal. Saraev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Рома - ФК Костомукша 1:1

89e minuut.
Kazakevich is nu in balbezit. Bondarenko verovert de bal door een tackle van achteren. Bondarenko met een sublieme pass. Galitsyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Galitsyn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Рома 47%, ФК Костомукша 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Рома - ФК Костомукша 1:1