Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Костомукша Рома
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.6
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Kilkin onderschept slim de pass. Kavkazov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kilkin. Kavkazov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

25e minuut.
Mamykin rent richting de bal. Evtushenko onderschept slim de pass. Bosolapov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Evtushenko raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Evtushenko kan niet meer verder spelen. Bogdanov komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Kazakevich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bosolapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosolapov geeft een hoge lob. Galitsyn rent richting de bal. Galitsyn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gaganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaganov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burda met een snelle inworp. Bogdanov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kerzhakov onderschept slim de pass. Kerzhakov passt de bal zonder na te denken. Mamykin rent richting de bal. Kavkazov rent richting de bal. Kavkazov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Костомукша 47%, Рома 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ФК Костомукша - Рома 0:0

53e minuut.
Kilkin geeft een lange en hoge pass. Kazakevich heeft problemen om de bal te vangen. Kilkin met een sublieme pass. Saraev is nu in balbezit. Saraev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bosolapov passt de bal zonder na te denken. Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraev begaat een overtreding. Nekrasov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

69e minuut.
Bosolapov geeft een hoge lob. Daar is Kilkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kavkazov rent richting de bal. Saraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Nekrasov probeert naar een medespeler te passen. Kilkin met een sublieme pass. Kerzhakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerzhakov geeft een hoge lob. Galitsyn springt en kopt de bal. Tolstoj bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Костомукша 37%, Рома 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ФК Костомукша - Рома 0:0