Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GLADIATORS66 СЛАВЯНЕ
Normal Tactiek глухарь
43% Balbezit 57%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten waardeloos
matig Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


26e minuut.
Tarhanov geeft een hoge lob. Zharov kopt de bal weg. Klungelig pakt Zhaba de bal. Butman bereikt de bal nog maar net als eerste. Butman haalt uit met een fantastische trap. Ershov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Fedotov met de inworp. Rishma bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gromov krijgt een gele kaart. Rishma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agalarov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Butman bereikt de bal nog maar net als eerste. Butman haalt uit met een fantastische trap. Paal! Rudenko is nu in balbezit. Butman bereikt de bal nog maar net als eerste. Butman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GLADIATORS66 - СЛАВЯНЕ 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GLADIATORS66 54%, СЛАВЯНЕ 46%.
GLADIATORS66 - СЛАВЯНЕ 0:1

50e minuut.
Diomin rent richting de bal. Rudenko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diomin. Diomin krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Karataev geeft de bal voor. Inworp. Fedotov met een snelle inworp. Gromov rent richting de bal. Gromov draait met de bal, schiet en ... Tolstoj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Zharov is nu in balbezit. Zharov speelt de bal door. Diomin is nu in balbezit. Butman onderschept slim de pass. Butman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Fedotov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gromov is nu in balbezit. Rishma legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rishma krijgt een gele kaart. Gromov moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gromov kan niet meer verder spelen. Golovskoy komt het veld opgelopen. Alenichev neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GLADIATORS66 - СЛАВЯНЕ 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GLADIATORS66 45%, СЛАВЯНЕ 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GLADIATORS66 - СЛАВЯНЕ 1:1