Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Костомукша Fk Saransk
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 18.4
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Galitsyn geeft de bal voor. Tatarchuk controleert de bal met de borst. Tolstoj verovert de bal door een tackle van achteren. Kovtun is nu in balbezit. Kovtun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Zakharov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zalyalov komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Danchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Danchuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kovtun is nu in balbezit. Kovtun geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Zherebtsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zherebtsov geeft een hoge lob. Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolstoj onderschept slim de pass. Tolstoj haalt uit met een fantastische trap. Zasyad’vovk bokst de bal weg.

15e minuut.
Kilkin verovert de bal door een tackle van achteren. Kovtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovtun met een sublieme pass. Tolstoj is nu in balbezit. Tolstoj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Костомукша - Fk Saransk 0:1

43e minuut.
Kerzhakov geeft een hoge lob. Esaulov rent richting de bal. Galitsyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Paramonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Paramonov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Костомукша 53%, Fk Saransk 47%.
ФК Костомукша - Fk Saransk 0:1

48e minuut.
Zherebtsov kopt de bal weg. Nekrasov heeft problemen om de bal te vangen. Tolstoj verovert de bal door een tackle van achteren. Tolstoj draait met de bal, schiet en ... Zasyad’vovk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Костомукша - Fk Saransk 0:2

57e minuut.
Ternavskij geeft een hoge lob. Burda bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zalyalov zijn tegenspeler op de grond. Zalyalov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Костомукша 60%, Fk Saransk 40%.
ФК Костомукша - Fk Saransk 0:2