Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Костомукша GLADIATORS66
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 18.1
hopeless Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Zhaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhaba geeft de bal voor. Nekrasov is nu in balbezit. Alenichev onderschept slim de pass. Alenichev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Костомукша - GLADIATORS66 0:1

11e minuut.
Alenichev passt de bal met de wreef. Zhaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhaba probeert naar een medespeler te passen. Savichev is nu in balbezit. Savichev geeft een hoge lob. Zasyad’vovk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alenichev controleert de bal met de borst. Alenichev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Костомукша - GLADIATORS66 0:2

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diomin met de inworp. Kukuev speelt de bal door. Alenichev rent richting de bal. Alenichev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Костомукша - GLADIATORS66 0:3

20e minuut.
Fedotov met de inworp. Gromov is nu in balbezit. Gromov geeft de bal voor. Alenichev krijgt zijn hoofd ertegen. Zasyad’vovk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Костомукша - GLADIATORS66 0:4

24e minuut.
Kukuev is nu in balbezit. Kukuev speelt de bal door. Alenichev is nu in balbezit. Alenichev schiet op doel. Zasyad’vovk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Костомукша - GLADIATORS66 0:5

25e minuut.
Paramonov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Galitsyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gromov maakt een afschuwelijke overtreding. Gromov krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Nekrasov geeft de bal voor. Kukuev kopt de bal weg. Mamino rent richting de bal. Gromov rent richting de bal. Gromov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Tatarchuk geeft een lange en hoge pass. Paramonov probeert de bal aan de voet te houden. Gromov rent richting de bal. Alenichev is nu in balbezit. Alenichev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Костомукша - GLADIATORS66 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Костомукша 70%, GLADIATORS66 30%.
ФК Костомукша - GLADIATORS66 0:6

48e minuut.
Kerzhakov geeft een hoge lob. Zhaba rent richting de bal. Paramonov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paramonov krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Zasyad’vovk trapt de bal weg van het doel. Kukuev kopt de bal weg. Klungelig pakt Tatarchuk de bal. Alenichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Alenichev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Костомукша - GLADIATORS66 0:7

80e minuut.
Mamino kan de bal niet met de borst controleren. Paramonov is nu in balbezit. Mamino begaat een overtreding. Paramonov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Paramonov kan niet meer verder spelen. Evtushenko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Костомукша 51%, GLADIATORS66 49%.
ФК Костомукша - GLADIATORS66 0:7