Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Крылья Fk Saransk
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Kaplun probeert naar een medespeler te passen. Zaporozhtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Esaulov rent richting de bal. Zaporozhtsev verovert de bal door een tackle van achteren. Zaporozhtsev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Poddubnyj rent richting de bal. Danchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Danchuk met een sublieme pass. Tolstoj rent richting de bal. Tolstoj haalt uit met een fantastische trap. Abdulov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Крылья - Fk Saransk 0:1

24e minuut.
Sorokin geeft een lange en hoge pass. Esaulov kopt de bal weg. Poddubnyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplun schiet op doel. Belov bokst de bal weg.

40e minuut.
Nazarenko is nu in balbezit. Kovtun is nu in balbezit. Kovtun passt de bal in één keer door. Tolstoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolstoj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Kaplun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kovtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazarenko begaat een overtreding. Kovtun roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kovtun kan niet meer verder spelen. Khlynov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Крылья 40%, Fk Saransk 60%.
Крылья - Fk Saransk 0:1

46e minuut.
Tolstoj verovert de bal door een tackle van achteren. Poddubnyj is nu in balbezit. Tolstoj begaat een overtreding. Tolstoj krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Kaplun passt de bal in één keer door. Zaporozhtsev rent richting de bal. Zaporozhtsev haalt uit met een fantastische trap. Esaulov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Крылья - Fk Saransk 1:1

51e minuut.
Yamakov verovert de bal door een tackle van achteren. Yamakov geeft een hoge lob. Nazarenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Khlynov onderschept slim de pass. Khlynov haalt uit met een fantastische trap. Abdulov bokst de bal weg.

78e minuut.
Poddubnyj is nu in balbezit. Tolstoj verovert de bal door een tackle van achteren. Tolstoj passt de bal in één keer door. Khlynov is nu in balbezit. Khlynov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Крылья 47%, Fk Saransk 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Крылья - Fk Saransk 1:1