Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Saransk Крылья
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Kaplun is nu in balbezit. Zaporozhtsev is nu in balbezit. Yamakov verovert de bal door een tackle van achteren. Kaplun onderschept slim de pass. Kaplun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Butusov met de inworp. Poddubnyj rent richting de bal. Poddubnyj probeert naar een medespeler te passen. Kovtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovtun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Egorin verovert de bal door een tackle van achteren. Zherebtsov is nu in balbezit. Zherebtsov probeert naar een medespeler te passen. Zaporozhtsev rent richting de bal. Zaporozhtsev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kovtun rent richting de bal. Kovtun passt de bal met de wreef. Tolstoj rent richting de bal. Tolstoj schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Saransk - Крылья 1:0

32e minuut.
Butusov passt de bal zonder na te denken. Balagurov is nu in balbezit. Balagurov geeft de bal voor. Zaporozhtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaporozhtsev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bokov niet meer kan verder spelen. Sabaneev komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Kaplun verovert de bal door een tackle van achteren. Kaplun met een sublieme pass. Zaporozhtsev is nu in balbezit. Zaporozhtsev draait met de bal, schiet en ... Sabaneev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fk Saransk - Крылья 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Saransk 60%, Крылья 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fk Saransk - Крылья 1:1

54e minuut.
Kovtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovtun passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Butusov de bal. Tolstoj rent richting de bal. Tolstoj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Izhagaev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paramonov met een snelle inworp. Tolstoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolstoj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Novak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Egorin met de inworp. Kaplun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplun geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Saransk 59%, Крылья 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fk Saransk - Крылья 1:1