Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Костомукша RITM
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 17.2
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Demchenko probeert naar een medespeler te passen. Rapoport met een sublieme pass. Kramnik is nu in balbezit. Kramnik draait met de bal, schiet en ... Tatarchuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

5e minuut.
Kerzhakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabachnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabachnik met een sublieme pass. Galitsyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Galitsyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Костомукша - RITM 1:0

13e minuut.
Demchenko onderschept slim de pass. Demchenko met een sublieme pass. Kramnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramnik draait met de bal, schiet en ... Zasyad’vovk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ФК Костомукша - RITM 1:1

23e minuut.
Burda met een sublieme pass. Soldatikhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilkin begaat een overtreding. Kilkin krijgt een gele kaart. Soldatikhin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Soldatikhin kan niet meer verder spelen. Koloskov-Rodosskij komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Kilkin met een sublieme pass. Kramnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Demchenko rent richting de bal. Kramnik is nu in balbezit. Kramnik haalt uit met een fantastische trap. Zasyad’vovk bokst de bal weg.

38e minuut.
Kilkin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Demchenko. Kilkin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bosolapov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Inworp. Lemish zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rapoport kan de bal niet met de borst controleren. Rapoport geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Koloskov-Rodosskij rent richting de bal. Koloskov-Rodosskij passt de bal in één keer door. Rapoport geeft een hoge lob. Kramnik rent richting de bal. Kramnik haalt uit met een fantastische trap. Zasyad’vovk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Костомукша 46%, RITM 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ФК Костомукша - RITM 1:1

60e minuut.
Demchenko geeft de bal voor. Bondarenko rent richting de bal. Lemish begaat een overtreding. Lemish krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Lemish heeft problemen om de bal te vangen. Bondarenko onderschept slim de pass. Bondarenko met een sublieme pass. Klungelig pakt Galitsyn de bal. Galitsyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Костомукша - RITM 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Костомукша 36%, RITM 64%.
ФК Костомукша - RITM 2:1