Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Рома Fk Saransk
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Esaulov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lebedev met een snelle inworp. Kavkazov rent richting de bal. Kavkazov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Bosolapov verovert de bal door een tackle van achteren. Bosolapov probeert naar een medespeler te passen. Saraev rent richting de bal. Kavkazov is nu in balbezit. Kavkazov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Saraev rent richting de bal. Saraev haalt uit met een fantastische trap. Bokov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Рома - Fk Saransk 1:0

10e minuut.
Novak met de inworp. Zherebtsov is nu in balbezit. Zherebtsov passt de bal met de wreef. Tolstoj is nu in balbezit. Tolstoj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Рома - Fk Saransk 1:1

18e minuut.
Saraev rent richting de bal. Yamakov onderschept slim de pass. Yamakov passt de bal zonder na te denken. Tolstoj is nu in balbezit. Tolstoj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Рома - Fk Saransk 1:2

28e minuut.
Yamakov rent richting de bal. Yamakov geeft de bal voor. Karlaschuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tolstoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolstoj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Zakharov met een sublieme pass. Sukristov is nu in balbezit. Bosolapov geeft een hoge lob. Kazakevich is nu in balbezit. Kazakevich draait met de bal, schiet en ... Bokov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Рома - Fk Saransk 2:2

37e minuut.
Karasiov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sukristov rent richting de bal. Sukristov met een sublieme pass. Saraev rent richting de bal. Saraev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kovtun verovert de bal door een tackle van achteren. Kovtun speelt de bal door. Tolstoj rent richting de bal. Tolstoj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Рома - Fk Saransk 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Рома 43%, Fk Saransk 57%.
Рома - Fk Saransk 2:3

53e minuut.
Saraev met een sublieme pass. Lebedev rent richting de bal. Lebedev speelt de bal door. Kavkazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavkazov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Рома - Fk Saransk 3:3

78e minuut.
Yamakov met een sublieme pass. Kazakevich rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zakharov. Zakharov krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Semak passt de bal zonder na te denken. Kavkazov is nu in balbezit. Yamakov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yamakov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Рома 37%, Fk Saransk 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Рома - Fk Saransk 3:3