Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GLADIATORS66 Крылья
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Daar is Poddubnyj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alenichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromov bereikt de bal nog maar net als eerste. Alenichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Alenichev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Abdulov met een harde bal richting middenveld. Kaplun kopt de bal weg. Diomin rent richting de bal. Zaporozhtsev onderschept slim de pass. Zaporozhtsev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Mamino probeert de bal met de borst te controleren. Balagurov is nu in balbezit. Balagurov passt de bal met de wreef. Kaplun rent richting de bal. Kaplun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ershov trapt de bal weg. Gromov bereikt de bal nog maar net als eerste. Poddubnyj is nu in balbezit. Gromov onderschept slim de pass. Gromov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Inworp. Egorin met de inworp. Kaplun speelt de bal door. Poddubnyj rent richting de bal. Poddubnyj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GLADIATORS66 - Крылья 0:1

41e minuut.
Daar is Egorin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diomin rent richting de bal. Diomin geeft een lange en hoge pass. Alenichev is nu in balbezit. Alenichev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GLADIATORS66 46%, Крылья 54%.
GLADIATORS66 - Крылья 0:1

65e minuut.
Kaplun passt de bal in één keer door. Zaporozhtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diomin. Diomin krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Istomin geeft een hoge lob. Daar is Sorokin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alenichev verovert de bal door een tackle van achteren. Gromov is nu in balbezit. Gromov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GLADIATORS66 - Крылья 1:1

86e minuut.
Ershov met een harde bal richting middenveld. Zhaba rent richting de bal. Zhaba passt de bal in één keer door. Alenichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Alenichev schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GLADIATORS66 50%, Крылья 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GLADIATORS66 - Крылья 1:1