Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Крылья GLADIATORS66
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kaplun is nu in balbezit. Mamino verovert de bal door een tackle van achteren. Kaplun verovert de bal door een tackle van achteren. Kaplun schiet op doel. Shchetinin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ershov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zaporozhtsev is nu in balbezit. Zaporozhtsev haalt uit met een fantastische trap. Ershov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Крылья - GLADIATORS66 1:0

4e minuut.
Kaplun kopt de bal weg. Klungelig pakt Zaporozhtsev de bal. Kukuev is nu in balbezit. Zaporozhtsev verovert de bal door een tackle van achteren. Zaporozhtsev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Diomin kopt de bal weg. Daar is Poddubnyj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gromov rent richting de bal. Gromov draait met de bal, schiet en ... Abdulov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Крылья - GLADIATORS66 1:1

37e minuut.
Butusov geeft een lange en hoge pass. Kukuev is nu in balbezit. Kukuev geeft een hoge lob. Alenichev rent richting de bal. Alenichev draait met de bal, schiet en ... Abdulov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Крылья 58%, GLADIATORS66 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Крылья - GLADIATORS66 1:1

68e minuut.
Shchavinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchavinskij geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sorokin de bal. Alenichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Alenichev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Nazarenko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Shchavinskij de bal. Zaporozhtsev rent richting de bal. Zaporozhtsev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Крылья - GLADIATORS66 2:1

82e minuut.
Klungelig pakt Kaplun de bal. Mamino bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaplun krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Крылья 57%, GLADIATORS66 43%.
Крылья - GLADIATORS66 2:1