Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RITM СЛАВЯНЕ
Normal Tactiek глухарь
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


11e minuut.
Koloskov-Rodosskij probeert naar een medespeler te passen. Rishma is nu in balbezit. Rapoport tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rapoport krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Rishma raakt geblesseerd tijdens het duel. Rishma met een snel genomen vrije trap. Daar is Soldatikhin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butman rent richting de bal. Butman haalt uit met een fantastische trap. Soldatikhin probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Tarhanov passt de bal zonder na te denken. Butman rent richting de bal. Rudenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Butman bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldatikhin met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Shirko rent richting de bal. Zharov onderschept slim de pass. Zharov probeert naar een medespeler te passen. Rudenko rent richting de bal. Rudenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tarhanov is nu in balbezit. Tarhanov speelt de bal door. Soldatikhin rent richting de bal. Butman verovert de bal door een tackle van achteren. Butman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Tarhanov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Galimov de bal. Butman rent richting de bal. Butman haalt uit met een fantastische trap. Semak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RITM - СЛАВЯНЕ 0:1

41e minuut.
Rudenko is nu in balbezit. Berdin rent richting de bal. Rudenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berdin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Berdin kan niet meer verder spelen. Adamov komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Koloskov-Rodosskij is nu in balbezit. Koloskov-Rodosskij geeft een lange en hoge pass. Jashin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramnik is nu in balbezit. Kramnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RITM - СЛАВЯНЕ 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RITM 67%, СЛАВЯНЕ 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RITM - СЛАВЯНЕ 1:1

51e minuut.
Klungelig pakt Demchenko de bal. Adamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov is nu in balbezit. Adamov verovert de bal door een tackle van achteren. Adamov draait met de bal, schiet en ... Tolstoj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Tarhanov is nu in balbezit. Tarhanov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Soldatikhin de bal. Butman bereikt de bal nog maar net als eerste. Butman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RITM - СЛАВЯНЕ 1:2

65e minuut.
Adamov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rudenko. Adamov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koloskov-Rodosskij met een snel genomen vrije trap. Kramnik is nu in balbezit. Kramnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RITM 42%, СЛАВЯНЕ 58%.
RITM - СЛАВЯНЕ 1:2