Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
пердольте Кадиястоит
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Bokov geeft een hoge lob. Inworp. Egunov met de inworp. Gubajdullin is nu in balbezit. Gubajdullin geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Dryushchenko trapt de bal weg. Bokov kopt de bal weg. Klungelig pakt Egunov de bal. Voldyrev is nu in balbezit. Voldyrev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Grachiov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bokov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bokov probeert naar een medespeler te passen. Voldyrev rent richting de bal. Voldyrev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Grachiov is nu in balbezit. Rasskazob onderschept slim de pass. Rasskazob met een sublieme pass. Rodionov heeft problemen om de bal te vangen. Rodionov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sorokin rent richting de bal. Matzyashchik verovert de bal door een tackle van achteren. Matzyashchik passt de bal met de wreef. Voldyrev rent richting de bal. Voldyrev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Bokov de bal. Rasskazob bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasskazob passt de bal zonder na te denken. Rodionov is nu in balbezit. Rodionov haalt uit met een fantastische trap. Markov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: пердольте 47%, Кадиястоит 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
пердольте - Кадиястоит 0:0

79e minuut.
Stoletov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoletov passt de bal met de wreef. Rodionov rent richting de bal. Rodionov draait met de bal, schiet en ... Markov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
пердольте - Кадиястоит 0:1

88e minuut.
Sorokin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rasskazob de bal. Rasskazob passt de bal zonder na te denken. Rodionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodionov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
пердольте - Кадиястоит 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: пердольте 54%, Кадиястоит 46%.
пердольте - Кадиястоит 0:2