Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
reNord Moscow FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 17.2
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Sunbulov geeft de bal voor. Galimov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krivouchko. Krivouchko krijgt een gele kaart. Galimov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Galimov komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Krivouchko kopt de bal weg. Ermilov is nu in balbezit. Popovich schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Popovich moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Popovich schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

16e minuut.
Ermilov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ermilov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Rzheutskij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krivouchko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzheutskij rent richting de bal. Rzheutskij schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rakushev probeert naar een medespeler te passen. Baranom bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermilov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baranom moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Baranom kan niet meer verder spelen. Eganov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reNord 38%, Moscow FC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
reNord - Moscow FC 0:0

50e minuut.
Varlamov onderschept slim de pass. Krivouchko rent richting de bal. Krivouchko speelt de bal door. Rzheutskij is nu in balbezit. Rzheutskij draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Galimov probeert naar een medespeler te passen. Rzheutskij is nu in balbezit. Gusev verovert de bal door een tackle van achteren. Krivouchko onderschept slim de pass. Krivouchko draait met de bal, schiet en ... Afonin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Afonin probeert naar een medespeler te passen. Krivouchko kopt de bal weg. Daar is Kadashov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzheutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzheutskij draait met de bal, schiet en ... Afonin bokst de bal weg.

79e minuut.
Zablotskij kopt de bal weg. Klungelig pakt Ermilov de bal. Eganov is nu in balbezit. Eganov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zabotkin de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Rakushev is nu in balbezit. Rakushev geeft een hoge lob. Abramov is nu in balbezit. Eganov verovert de bal door een tackle van achteren. Eganov schiet op doel. Shchedrov bokst de bal weg. Khlynov kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Plotzenko zal de hoekschop nemen. Rakushev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
reNord - Moscow FC 1:0

87e minuut.
Krivouchko bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivouchko passt de bal zonder na te denken. Rzheutskij rent richting de bal. Rzheutskij haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gusev de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reNord 56%, Moscow FC 44%.
reNord - Moscow FC 1:0