Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК снугурочко СЕВЕР
451 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17.7
hopeloos Schieten matig
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Zaliotnyj met een snelle inworp. Kurzenkov rent richting de bal. Kurzenkov passt de bal in één keer door. Evstropov is nu in balbezit. Evstropov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК снугурочко - СЕВЕР 1:0

20e minuut.
Arkhipov geeft een hoge lob. Evstropov bereikt de bal nog maar net als eerste. Evstropov met een sublieme pass. Kavelin is nu in balbezit. Kavelin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК снугурочко - СЕВЕР 2:0

30e minuut.
Samotsvetov rent richting de bal. Evstropov bereikt de bal nog maar net als eerste. Evstropov passt de bal met de wreef. Kavelin rent richting de bal. Kavelin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pavlenko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivashko met een snelle inworp. Evstropov rent richting de bal. Evstropov draait met de bal, schiet en ... Bojarintsev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК снугурочко 36%, СЕВЕР 64%.
ФК снугурочко - СЕВЕР 2:0

46e minuut.
Arkhipov rent richting de bal. Arkhipov probeert naar een medespeler te passen. Zharkov rent richting de bal. Kavelin verovert de bal door een tackle van achteren. Kavelin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК снугурочко - СЕВЕР 3:0

51e minuut.
Rudakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudakov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arkhipov de bal. Kavelin rent richting de bal. Kavelin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Zharkov verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzenkov rent richting de bal. Kurzenkov passt de bal in één keer door. Kavelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavelin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Gershkovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Evstropov onderschept slim de pass. Evstropov met een sublieme pass. Kavelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavelin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ivashko is nu in balbezit. Pavlenko is nu in balbezit. Pavlenko geeft een hoge lob. Khobot is nu in balbezit. Khobot geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Gutsaev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК снугурочко 42%, СЕВЕР 58%.
ФК снугурочко - СЕВЕР 3:0