Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Кадиястоит reNord
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 22.2
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Sunbulov onderschept slim de pass. Sunbulov geeft de bal voor. Egunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovich rent richting de bal. Popovich draait met de bal, schiet en ... Dryushchenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Dryushchenko trapt de bal weg. Rasskazob is nu in balbezit. Rasskazob passt de bal zonder na te denken. Rodionov is nu in balbezit. Rodionov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Кадиястоит - reNord 1:0

8e minuut.
Baranom verovert de bal door een tackle van achteren. Baranom passt de bal met de wreef. Egunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovich onderschept slim de pass. Popovich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is Gubajdullin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivchenko onderschept slim de pass. Ivchenko met een sublieme pass. Stoletov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoletov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Kadashov rent richting de bal. Stoletov onderschept slim de pass. Stoletov passt de bal zonder na te denken. Rodionov is nu in balbezit. Rodionov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Кадиястоит 47%, reNord 53%.
Кадиястоит - reNord 1:0

57e minuut.
Egunov geeft een hoge lob. Inworp. Ivchenko met de inworp. Plotzenko rent richting de bal. Plotzenko geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Rakushev rent richting de bal. Pedryukhin verovert de bal door een tackle van achteren. Pedryukhin passt de bal in één keer door. Stoletov is nu in balbezit. Stoletov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Egunov geeft een lange en hoge pass. Stoletov kopt de bal weg. Rasskazob rent richting de bal. Rodionov is nu in balbezit. Rodionov schiet op doel. Afonin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Кадиястоит - reNord 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Кадиястоит 43%, reNord 57%.
Кадиястоит - reNord 2:0