Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moscow FC пердольте
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Matzyashchik onderschept slim de pass. Matzyashchik passt de bal in één keer door. Ermilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Voldyrev verovert de bal door een tackle van achteren. Voldyrev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Khlynov is nu in balbezit. Matzyashchik onderschept slim de pass. Matzyashchik probeert naar een medespeler te passen. Voldyrev is nu in balbezit. Voldyrev haalt uit met een fantastische trap. Shchedrov bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kadirov zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Khlynov de bal. Voldyrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Voldyrev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Bokov geeft de bal voor. Zabotkin kopt de bal weg. Zharov kan de bal niet met de borst controleren. Saharov onderschept slim de pass. Saharov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Nikolaev speelt de bal door. Ermilov rent richting de bal. Kadirov rent richting de bal. Ermilov verovert de bal door een tackle van achteren. Ermilov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Safonov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Varlamov zal de hoekschop nemen. Rzheutskij krijgt zijn hoofd ertegen. Rogov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Moscow FC - пердольте 1:0

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bokov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zablotskij is nu in balbezit. Krivouchko bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivouchko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Markov niet meer kan verder spelen. Koloskov-Rodosskij komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Daar is Khlynov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voldyrev is nu in balbezit. Abramov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Voldyrev raakt geblesseerd tijdens het duel. Matzyashchik kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moscow FC - пердольте 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moscow FC 47%, пердольте 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moscow FC - пердольте 1:1

52e minuut.
Abramov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saharov met de inworp. Matzyashchik bereikt de bal nog maar net als eerste. Matzyashchik haalt uit met een fantastische trap. Shchedrov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moscow FC 54%, пердольте 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moscow FC - пердольте 1:1