Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
пердольте Moscow FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Ermilov verovert de bal door een tackle van achteren. Ermilov passt de bal met de wreef. Krivouchko rent richting de bal. Krivouchko schiet op doel. Rzheutskij maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Matzyashchik is nu in balbezit. Matzyashchik passt de bal met de wreef. Abramov is nu in balbezit. Voldyrev verovert de bal door een tackle van achteren. Voldyrev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Krivouchko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzheutskij is nu in balbezit. Krivouchko bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivouchko schiet op doel. Hapsalis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
пердольте - Moscow FC 0:1

18e minuut.
Matzyashchik is nu in balbezit. Ermilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matzyashchik rent richting de bal. Voldyrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Voldyrev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Matzyashchik probeert de bal met de borst te controleren. Krivouchko rent richting de bal. Krivouchko probeert naar een medespeler te passen. Rzheutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzheutskij haalt uit met een fantastische trap. Hapsalis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: пердольте 49%, Moscow FC 51%.
пердольте - Moscow FC 0:1

49e minuut.
Zablotskij verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bokov. Zablotskij raakt geblesseerd tijdens het duel. Krivouchko met een snel genomen vrije trap. Rzheutskij bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kurpatov geeft de bal voor. Zharov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Safonov rent richting de bal. Safonov geeft de bal voor. Zharov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Varlamov geeft een hoge lob. Zablotskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Grachiov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grachiov krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Zharov met een sublieme pass. Krivouchko is nu in balbezit. Rzheutskij rent richting de bal. Krivouchko is nu in balbezit. Krivouchko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Nikolaev heeft problemen om de bal te vangen. Kadirov rent richting de bal. Nikolaev begaat een overtreding. Kadirov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bokov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Ermilov kan de bal niet met de borst controleren. Matzyashchik is nu in balbezit. Matzyashchik passt de bal met de wreef. Voldyrev rent richting de bal. Voldyrev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: пердольте 51%, Moscow FC 49%.
пердольте - Moscow FC 0:1