Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
strelok СЕВЕР
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
12 gemiddelde waardering 14.4
unsatisfactory Schieten average
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Voroshilov speelt de bal door. Klungelig pakt Valiev de bal. Valiev speelt de bal door. Starostyak rent richting de bal. Starostyak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Valiev is nu in balbezit. Starostyak is nu in balbezit. Valiev is nu in balbezit. Starostyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Starostyak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
strelok - СЕВЕР 0:1

45e minuut.
Kovalciuk onderschept slim de pass. Kovalciuk met een sublieme pass. Starostyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Starostyak haalt uit met een fantastische trap. Zaplatin probeert de bal aan de voet te houden. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strelok 53%, СЕВЕР 47%.
strelok - СЕВЕР 0:1

47e minuut.
Arkhipov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kirichenko met de inworp. Zhitarev rent richting de bal. Zhitarev geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Doeltrap. Hapov met een harde bal richting middenveld. Valiev met een sublieme pass. Starostyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Starostyak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kurbanberdyev passt de bal zonder na te denken. Zinchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhitarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhitarev haalt uit met een fantastische trap. Ashvetia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Arkhipov rent richting de bal. Evlanov is nu in balbezit. Arkhipov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Arkhipov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strelok 54%, СЕВЕР 46%.
strelok - СЕВЕР 0:1