Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
пердольте reNord
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.6
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Kadirov probeert naar een medespeler te passen. Voldyrev is nu in balbezit. Voldyrev passt de bal zonder na te denken. Matzyashchik bereikt de bal nog maar net als eerste. Matzyashchik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Baranom onderschept slim de pass. Tochilin verovert de bal door een tackle van achteren. Tochilin speelt de bal door. Popovich is nu in balbezit. Popovich schiet op doel. Markov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Gusev kopt de bal weg. Matzyashchik is nu in balbezit. Matzyashchik probeert naar een medespeler te passen. Voldyrev rent richting de bal. Voldyrev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
пердольте - reNord 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: пердольте 49%, reNord 51%.
пердольте - reNord 1:0

50e minuut.
Gusev is nu in balbezit. Gusev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Riadchenko de bal. Matzyashchik bereikt de bal nog maar net als eerste. Matzyashchik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Matzyashchik is nu in balbezit. Rakushev geeft een hoge lob. Matzyashchik probeert de bal aan de voet te houden. Popovich rent richting de bal. Popovich haalt uit met een fantastische trap. Markov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Kadirov met de inworp. Rakushev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matzyashchik. Matzyashchik krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Matzyashchik verovert de bal door een tackle van achteren. Matzyashchik geeft een hoge lob. Ivchenko is nu in balbezit. Voldyrev rent richting de bal. Voldyrev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: пердольте 37%, reNord 63%.
пердольте - reNord 1:0