Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moscow FC Кадиястоит
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Klungelig pakt Egunov de bal. Egunov passt de bal met de wreef. Stoletov met een sublieme pass. Rodionov rent richting de bal. Rodionov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Zablotskij rent richting de bal. Gazzaev onderschept slim de pass. Zablotskij tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zablotskij krijgt een gele kaart. Gazzaev raakt geblesseerd tijdens het duel. Gazzaev met een snel genomen vrije trap. Rodionov is nu in balbezit. Rodionov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zabotkin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Rodionov is nu in balbezit. Rasskazob rent richting de bal. Rodionov rent richting de bal. Rasskazob rent richting de bal. Rasskazob schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dryushchenko met een harde bal richting middenveld. Stoletov kopt de bal weg. Nichaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasskazob verovert de bal door een tackle van achteren. Rasskazob schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moscow FC 37%, Кадиястоит 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moscow FC - Кадиястоит 0:0

46e minuut.
Krivouchko passt de bal zonder na te denken. Abramov rent richting de bal. Abramov geeft de bal voor. Krivouchko is nu in balbezit. Krivouchko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ermilov speelt de bal door. Sorokin rent richting de bal. Sorokin speelt de bal door. Rodionov rent richting de bal. Rodionov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ermilov passt de bal zonder na te denken. Sorokin probeert de bal met de borst te controleren. Rzheutskij met een sublieme pass. Krivouchko bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivouchko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ermilov passt de bal in één keer door. Rasskazob is nu in balbezit. Nichaev rent richting de bal. Rasskazob verovert de bal door een tackle van achteren. Rasskazob haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moscow FC - Кадиястоит 0:1

88e minuut.
Daar is Egunov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varlamov is nu in balbezit. Varlamov probeert naar een medespeler te passen. Krivouchko bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivouchko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moscow FC 54%, Кадиястоит 46%.
Moscow FC - Кадиястоит 0:1