Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
strelok ФК снугурочко
Normal Tactiek 451
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.6 gemiddelde waardering 14.3
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


32e minuut.
Kurzenkov met een sublieme pass. Kirichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tihonov. Tihonov krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Zhitarev rent richting de bal. Evstropov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zhitarev raakt geblesseerd tijdens het duel. Zhitarev zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Gutsaev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
strelok - ФК снугурочко 1:0

42e minuut.
Stetsenko passt de bal zonder na te denken. Zhitarev rent richting de bal. Kurzenkov begaat een overtreding. Kurzenkov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strelok 57%, ФК снугурочко 43%.
strelok - ФК снугурочко 1:0

46e minuut.
Glybov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Glybov geeft een hoge lob. Daar is Zhitarev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zinchenko rent richting de bal. Zinchenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
strelok - ФК снугурочко 2:0

89e minuut.
Tihonov geeft de bal voor. Klungelig pakt Kurzenkov de bal. Denev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhitarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhitarev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strelok 40%, ФК снугурочко 60%.
strelok - ФК снугурочко 2:0