Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК снугурочко Кадиястоит
451 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 19.2
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stoletov met de inworp. Rasskazob rent richting de bal. Rasskazob geeft een hoge lob. Rodionov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК снугурочко - Кадиястоит 0:1

30e minuut.
Pedryukhin bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pedryukhin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoletov controleert de bal met de borst. Stoletov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Tihonov is nu in balbezit. Stoletov verovert de bal door een tackle van achteren. Stoletov speelt de bal door. Rodionov is nu in balbezit. Rodionov draait met de bal, schiet en ... Gutsaev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК снугурочко - Кадиястоит 0:2

41e minuut.
Evstropov is nu in balbezit. Rasskazob rent richting de bal. Evstropov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Evstropov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК снугурочко 53%, Кадиястоит 47%.
ФК снугурочко - Кадиястоит 0:2

58e minuut.
Prishvin rent richting de bal. Stoletov rent richting de bal. Stoletov geeft een hoge lob. Rodionov rent richting de bal. Rodionov schiet op doel. Gutsaev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Tihonov geeft een hoge lob. Kavelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedryukhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavelin verovert de bal door een tackle van achteren. Kavelin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК снугурочко - Кадиястоит 1:2

83e minuut.
Gazzaev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Pedryukhin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedryukhin met een sublieme pass. Rasskazob rent richting de bal. Rasskazob haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Gubajdullin rent richting de bal. Gubajdullin probeert naar een medespeler te passen. Rasskazob met een sublieme pass. Rodionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodionov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК снугурочко - Кадиястоит 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК снугурочко 52%, Кадиястоит 48%.
ФК снугурочко - Кадиястоит 1:3