Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
пердольте СЕВЕР
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.7
average Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Bokov rent richting de bal. Gershkovich onderschept slim de pass. Gershkovich speelt de bal door. Kadirov rent richting de bal. Kadirov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Hapsalis speelt de bal door. Matzyashchik is nu in balbezit. Matzyashchik met een sublieme pass. Voldyrev is nu in balbezit. Voldyrev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
пердольте - СЕВЕР 1:0

12e minuut.
Rogov rent richting de bal. Rogov geeft een hoge lob. Evtifeev heeft problemen om de bal te vangen. Voldyrev rent richting de bal. Voldyrev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Arkhipov met een snelle inworp. Klungelig pakt Eremeev de bal. Eremeev met een sublieme pass. Gershkovich is nu in balbezit. Gershkovich draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

21e minuut.
Gershkovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Tochilin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gershkovich raakt geblesseerd tijdens het duel. Gershkovich kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Hapsalis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
пердольте - СЕВЕР 1:1

26e minuut.
Voroshilov kopt de bal weg. Daar is Tochilin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starostyak is nu in balbezit. Gershkovich is nu in balbezit. Gershkovich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Saharov de bal. Saharov geeft de bal voor. Ashvetia heeft problemen om de bal te vangen. Voldyrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Voldyrev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Evtifeev heeft problemen om de bal te vangen. Voldyrev is nu in balbezit. Voldyrev haalt uit met een fantastische trap. Bojarintsev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
пердольте - СЕВЕР 2:1

32e minuut.
Matzyashchik passt de bal in één keer door. Saharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Saharov geeft een lange en hoge pass. Voldyrev maakt een snoekduik en kopt de bal. Evtifeev probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
пердольте - СЕВЕР 3:1

35e minuut.
Klungelig pakt Matzyashchik de bal. Matzyashchik geeft de bal voor. Bojarintsev speelt de bal door. Starostyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Starostyak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rogov passt de bal zonder na te denken. Tochilin rent richting de bal. Tochilin speelt de bal door. Voldyrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Voldyrev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: пердольте 55%, СЕВЕР 45%.
пердольте - СЕВЕР 3:1

63e minuut.
Eremeev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zharkov komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Grachiov speelt de bal door. Kadirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadirov speelt de bal door. Daar is Matzyashchik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matzyashchik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Matzyashchik onderschept slim de pass. Matzyashchik probeert naar een medespeler te passen. Voldyrev rent richting de bal. Voldyrev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
пердольте - СЕВЕР 4:1

78e minuut.
Matzyashchik is nu in balbezit. Matzyashchik passt de bal met de wreef. Voldyrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Voldyrev haalt uit met een fantastische trap. Bojarintsev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
пердольте - СЕВЕР 5:1

80e minuut.
Matzyashchik is nu in balbezit. Matzyashchik met een sublieme pass. Voldyrev is nu in balbezit. Voldyrev schiet op doel. Evtifeev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bojarintsev bokst de bal weg.

86e minuut.
Zharkov rent richting de bal. Grachiov onderschept slim de pass. Grachiov met een sublieme pass. Voldyrev rent richting de bal. Voldyrev haalt uit met een fantastische trap. Bojarintsev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Voldyrev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
пердольте - СЕВЕР 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: пердольте 42%, СЕВЕР 58%.
пердольте - СЕВЕР 6:1