Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Зенит Брянск reNord
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Klungelig pakt Shchur de bal. Shesterniov is nu in balbezit. Shesterniov passt de bal in één keer door. Abramovich is nu in balbezit. Abramovich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sunbulov rent richting de bal. Sunbulov geeft een lange en hoge pass. Lepesha verovert de bal door een tackle van achteren. Popovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Naumenko passt de bal met de wreef. Ivchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivchenko geeft een hoge lob. Popovich rent richting de bal. Popovich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bushkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovich begaat een overtreding. Bushkov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kabachnik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hromov rent richting de bal. Riadchenko is nu in balbezit. Hromov verovert de bal door een tackle van achteren. Hromov schiet op doel. Afonin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Abramovich verovert de bal door een tackle van achteren. Abramovich speelt de bal door. Hromov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hromov haalt uit met een fantastische trap. Afonin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Зенит Брянск - reNord 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зенит Брянск 63%, reNord 37%.
Зенит Брянск - reNord 1:0

59e minuut.
Sunbulov met een snelle inworp. Rakushev is nu in balbezit. Rakushev geeft de bal voor. Popovich is nu in balbezit. Popovich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Popovich rent richting de bal. Papaev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Popovich raakt geblesseerd tijdens het duel. Galimov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kabachnik heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Зенит Брянск - reNord 1:1

73e minuut.
Rakushev verovert de bal door een tackle van achteren. Baranom bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranom onderschept slim de pass. Baranom schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kabanec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galimov is nu in balbezit. Galimov passt de bal in één keer door. Popovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Зенит Брянск - reNord 1:2

87e minuut.
Riadchenko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kabanec met een snelle inworp. Abramovich is nu in balbezit. Abramovich schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Papaev heeft problemen om de bal te vangen. Baranom bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranom met een sublieme pass. Popovich is nu in balbezit. Popovich draait met de bal, schiet en ... Figurov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зенит Брянск 51%, reNord 49%.
Зенит Брянск - reNord 1:2