Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
reNord Зенит Брянск
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Popovich onderschept slim de pass. Papaev is nu in balbezit. Baranom tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baranom krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Sunbulov met de inworp. Baranom speelt de bal door. Naumenko probeert de bal met de borst te controleren. Popovich is nu in balbezit. Popovich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kadashov met een snelle inworp. Galimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galimov geeft een lange en hoge pass. Popovich rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kabanec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zalivahin komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Galimov speelt de bal door. Naumenko rent richting de bal. Naumenko passt de bal zonder na te denken. Abramovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramovich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reNord 54%, Зенит Брянск 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
reNord - Зенит Брянск 0:0

54e minuut.
Shchur geeft een hoge lob. Klungelig pakt Riadchenko de bal. Hromov is nu in balbezit. Hromov draait met de bal, schiet en ... Afonin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
reNord - Зенит Брянск 0:1

58e minuut.
Ivchenko is nu in balbezit. Ivchenko speelt de bal door. Rakushev is nu in balbezit. Hromov onderschept slim de pass. Hromov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Naumenko is nu in balbezit. Papaev is nu in balbezit. Naumenko passt de bal in één keer door. Popovich is nu in balbezit. Popovich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reNord 61%, Зенит Брянск 39%.
reNord - Зенит Брянск 0:1