Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moscow FC strelok
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 11.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Galahov geeft de bal voor. Khlynov kopt de bal weg. Kurbanberdyev heeft problemen om de bal te vangen. Rzheutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzheutskij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moscow FC - strelok 1:0

11e minuut.
Kaganov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zablotskij met een snelle inworp. Krivouchko bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivouchko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moscow FC - strelok 2:0

15e minuut.
Denev passt de bal zonder na te denken. Rzheutskij rent richting de bal. Krivouchko is nu in balbezit. Rzheutskij is nu in balbezit. Rzheutskij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moscow FC - strelok 3:0

22e minuut.
Zablotskij met de inworp. Krivouchko bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivouchko passt de bal zonder na te denken. Rzheutskij is nu in balbezit. Rzheutskij haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Denev bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivouchko rent richting de bal. Krivouchko passt de bal in één keer door. Rzheutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzheutskij haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moscow FC - strelok 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moscow FC 31%, strelok 69%.
Moscow FC - strelok 4:0

51e minuut.
Abramov heeft problemen om de bal te vangen. Zhitarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramov is nu in balbezit. Zhitarev verovert de bal door een tackle van achteren. Zhitarev draait met de bal, schiet en ... Shchedrov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Galahov met een sublieme pass. Denev bereikt de bal nog maar net als eerste. Denev met een sublieme pass. Rzheutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzheutskij schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Khlynov is nu in balbezit. Denev is nu in balbezit. Khlynov maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Khlynov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Khlynov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

78e minuut.
Zharov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zhdanovich met de inworp. Zhitarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhitarev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Zharov is nu in balbezit. Zhdanovich begaat een overtreding. Zharov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zharov met een snel genomen vrije trap. Galahov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galahov speelt de bal door. Zinchenko rent richting de bal. Zinchenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moscow FC 46%, strelok 54%.
Moscow FC - strelok 4:0