Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
пердольте ФК снугурочко
Normal Tactiek 451
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 14.9
matig Schieten hopeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Daar is Kadirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grachiov rent richting de bal. Grachiov geeft een lange en hoge pass. Daar is Evstropov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evstropov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Bokov geeft de bal voor. Klungelig pakt Zaliotnyj de bal. Saharov met een sublieme pass. Voldyrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Voldyrev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Grachiov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bokov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bokov passt de bal met de wreef. Voldyrev is nu in balbezit. Voldyrev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
пердольте - ФК снугурочко 1:0

21e minuut.
Zairullin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kavelin de bal. Bokov is nu in balbezit. Kavelin verovert de bal door een tackle van achteren. Kavelin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Goremyka is nu in balbezit. Zairullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Goremyka onderschept slim de pass. Goremyka met een sublieme pass. Rudakov probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Goremyka is nu in balbezit. Goremyka geeft een lange en hoge pass. Daar is Prishvin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voldyrev rent richting de bal. Voldyrev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Doeltrap. Prishvin trapt de bal weg van het doel. Tochilin kopt de bal weg. Klungelig pakt Voldyrev de bal. Voldyrev draait met de bal, schiet en ... Gutsaev bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: пердольте 47%, ФК снугурочко 53%.
пердольте - ФК снугурочко 1:0

61e minuut.
Bokov rent richting de bal. Evstropov verovert de bal door een tackle van achteren. Evstropov probeert naar een medespeler te passen. Kavelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavelin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
пердольте - ФК снугурочко 1:1

71e minuut.
Tochilin is nu in balbezit. Tochilin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Voldyrev de bal. Goremyka is nu in balbezit. Goremyka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
пердольте - ФК снугурочко 2:1

85e minuut.
Evstropov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gavrishev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: пердольте 42%, ФК снугурочко 58%.
пердольте - ФК снугурочко 2:1