Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК снугурочко пердольте
451 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 19.5
hopeloos Schieten slecht
hopeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Safonov verovert de bal door een tackle van achteren. Zaliotnyj verovert de bal door een tackle van achteren. Zaliotnyj met een sublieme pass. Kavelin is nu in balbezit. Kavelin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Safonov probeert naar een medespeler te passen. Evstropov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bokov. Evstropov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

34e minuut.
Evstropov kopt de bal weg. Grachiov kan de bal niet met de borst controleren. Evstropov is nu in balbezit. Kavelin is nu in balbezit. Kavelin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kurzenkov rent richting de bal. Kurzenkov passt de bal zonder na te denken. Daar is Kavelin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kavelin draait met de bal, schiet en ... Hapsalis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК снугурочко 46%, пердольте 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ФК снугурочко - пердольте 0:0

49e minuut.
Evstropov passt de bal met de wreef. Kurpatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavelin begaat een overtreding. Kavelin krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Voldyrev haalt uit met een fantastische trap. Bulatov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Evstropov rent richting de bal. Matzyashchik rent richting de bal. Matzyashchik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Evstropov speelt de bal door. Zaliotnyj geeft de bal voor. Kurpatov rent richting de bal. Kavelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavelin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК снугурочко 54%, пердольте 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ФК снугурочко - пердольте 0:0