Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
reNord strelok
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 11.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Baranom bereikt de bal nog maar net als eerste. Denev verovert de bal door een tackle van achteren. Denev geeft de bal voor. Zinchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinchenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Inworp. Sunbulov met een snelle inworp. Stetsenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranom onderschept slim de pass. Baranom draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Rakushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhitarev begaat een overtreding. Rakushev raakt geblesseerd tijdens het duel. Rakushev met een snel genomen vrije trap. Sunbulov geeft een hoge lob. Baranom is nu in balbezit. Baranom schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Baranom is nu in balbezit. Baranom met een sublieme pass. Kaganov rent richting de bal. Popovich is nu in balbezit. Popovich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kadashov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadashov geeft een hoge lob. Evlanov kopt de bal weg. Popovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
reNord - strelok 1:0

43e minuut.
Klungelig pakt Kaganov de bal. Denev bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranom verovert de bal door een tackle van achteren. Popovich rent richting de bal. Popovich draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reNord 41%, strelok 59%.
reNord - strelok 1:0

58e minuut.
Denev onderschept slim de pass. Galimov rent richting de bal. Stetsenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stetsenko krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Rakushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Evlanov is nu in balbezit. Rakushev verovert de bal door een tackle van achteren. Baranom rent richting de bal. Baranom haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
reNord - strelok 2:0

72e minuut.
Sunbulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Evlanov rent richting de bal. Sunbulov onderschept slim de pass. Sunbulov draait met de bal, schiet en ... Kaganov probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
reNord - strelok 3:0

77e minuut.
Rakushev onderschept slim de pass. Rakushev geeft de bal voor. Popovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovich draait met de bal, schiet en ... Nepryaev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
reNord - strelok 4:0

85e minuut.
Baranom met een sublieme pass. Zhdanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Galimov rent richting de bal. Zhdanovich onderschept slim de pass. Zhdanovich geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reNord 35%, strelok 65%.
reNord - strelok 4:0