Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
strelok reNord
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.5 gemiddelde waardering 20
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Inworp. Ivchenko met de inworp. Rakushev speelt de bal door. Popovich rent richting de bal. Popovich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Popovich rent richting de bal. Baranom is nu in balbezit. Baranom passt de bal in één keer door. Popovich rent richting de bal. Popovich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Denev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sunbulov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baranom is nu in balbezit. Baranom geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kirichenko verovert de bal door een tackle van achteren. Rakushev rent richting de bal. Zhitarev is nu in balbezit. Zinchenko is nu in balbezit. Zinchenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Denev is nu in balbezit. Plotzenko rent richting de bal. Plotzenko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Popovich de bal. Popovich schiet op doel. Nepryaev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strelok 56%, reNord 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
strelok - reNord 0:0

74e minuut.
Rakushev is nu in balbezit. Rakushev speelt de bal door. Kadashov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinchenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kirichenko passt de bal met de wreef. Stetsenko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baranom. Baranom krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Kadashov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kirichenko met een snelle inworp. Zhitarev is nu in balbezit. Zhitarev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
strelok - reNord 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strelok 54%, reNord 46%.
strelok - reNord 1:0