Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
reNord ФК снугурочко
Normal Tactiek 451
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 14.7
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Ivchenko geeft de bal voor. Tihonov geeft een hoge lob. Plotzenko probeert naar een medespeler te passen. Popovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kurzenkov verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzenkov passt de bal met de wreef. Kavelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavelin haalt uit met een fantastische trap. Afonin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Tihonov is nu in balbezit. Plotzenko verovert de bal door een tackle van achteren. Plotzenko probeert naar een medespeler te passen. Baranom is nu in balbezit. Baranom haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Kadashov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaliotnyj is nu in balbezit. Zaliotnyj speelt de bal door. Kavelin rent richting de bal. Kavelin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Plotzenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivashko is nu in balbezit. Ivashko passt de bal in één keer door. Kavelin is nu in balbezit. Kavelin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kadashov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaliotnyj is nu in balbezit. Zaliotnyj passt de bal met de wreef. Kavelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavelin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tihonov verovert de bal door een tackle van achteren. Tihonov met een sublieme pass. Evstropov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavelin haalt uit met een fantastische trap. Afonin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
reNord - ФК снугурочко 0:1

39e minuut.
Sunbulov geeft een lange en hoge pass. Galimov rent richting de bal. Galimov passt de bal met de wreef. Plotzenko is nu in balbezit. Plotzenko geeft een hoge lob. Gutsaev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reNord 59%, ФК снугурочко 41%.
reNord - ФК снугурочко 0:1

65e minuut.
Kadashov rent richting de bal. Zaliotnyj verovert de bal door een tackle van achteren. Zaliotnyj probeert naar een medespeler te passen. Kavelin rent richting de bal. Kavelin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Galimov de bal. Evstropov is nu in balbezit. Evstropov met een sublieme pass. Daar is Kavelin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kavelin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Galimov onderschept slim de pass. Galimov speelt de bal door. Rudakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovich verovert de bal door een tackle van achteren. Popovich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kadashov met een snelle inworp. Sunbulov rent richting de bal. Sunbulov probeert naar een medespeler te passen. Baranom rent richting de bal. Baranom geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rakushev geeft een lange en hoge pass. Daar is Rudakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popovich onderschept slim de pass. Popovich draait met de bal, schiet en ... Bulatov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
reNord - ФК снугурочко 1:1

82e minuut.
Sunbulov geeft de bal voor. Daar is Bulatov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popovich rent richting de bal. Popovich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reNord 54%, ФК снугурочко 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
reNord - ФК снугурочко 1:1