Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Зенит Брянск Кадиястоит
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Egunov passt de bal met de wreef. Rasskazob is nu in balbezit. Rasskazob speelt de bal door. Rodionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodionov schiet op doel. Figurov bokst de bal weg. Paal!

11e minuut.
Bushkov geeft een hoge lob. Inworp. Stoletov met de inworp. Rasskazob bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasskazob draait met de bal, schiet en ... Figurov bokst de bal weg. Rodionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodionov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Зенит Брянск - Кадиястоит 0:1

25e minuut.
Stoletov rent richting de bal. Stoletov speelt de bal door. Rodionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodionov draait met de bal, schiet en ... Bushkov probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kabanec onderschept slim de pass. Kabanec passt de bal in één keer door. Hromov is nu in balbezit. Hromov draait met de bal, schiet en ... Dryushchenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Зенит Брянск - Кадиястоит 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зенит Брянск 56%, Кадиястоит 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Зенит Брянск - Кадиястоит 1:1

50e minuut.
Rasskazob haalt uit met een fantastische trap. Bushkov kopt de bal weg. Daar is Kabachnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodionov rent richting de bal. Rodionov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Gazzaev onderschept slim de pass. Naumenko is nu in balbezit. Gazzaev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Naumenko wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Naumenko kan niet meer verder spelen. Babochkin komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Sorokin met een sublieme pass. Bushkov rent richting de bal. Rodionov onderschept slim de pass. Rodionov schiet op doel. Figurov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Зенит Брянск - Кадиястоит 1:2

88e minuut.
Lepesha passt de bal in één keer door. Rasskazob bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasskazob passt de bal in één keer door. Rodionov rent richting de bal. Rodionov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зенит Брянск 64%, Кадиястоит 36%.
Зенит Брянск - Кадиястоит 1:2