Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Кадиястоит Зенит Брянск
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Klungelig pakt Papaev de bal. Rasskazob is nu in balbezit. Rasskazob speelt de bal door. Rodionov is nu in balbezit. Rodionov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Abramovich heeft problemen om de bal te vangen. Pedryukhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedryukhin passt de bal in één keer door. Rasskazob rent richting de bal. Rasskazob schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Stoletov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoletov geeft de bal voor. Lepesha is nu in balbezit. Rodionov verovert de bal door een tackle van achteren. Rodionov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Abramovich onderschept slim de pass. Abramovich speelt de bal door. Egunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hromov verovert de bal door een tackle van achteren. Hromov schiet op doel. Dryushchenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gubajdullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepesha is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gubajdullin. Gubajdullin krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Papaev speelt de bal door. Abramovich heeft problemen om de bal te vangen. Abramovich speelt de bal door. Hromov is nu in balbezit. Hromov draait met de bal, schiet en ... Dryushchenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Кадиястоит - Зенит Брянск 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Кадиястоит 30%, Зенит Брянск 70%.
Кадиястоит - Зенит Брянск 0:1

60e minuut.
Figurov met een harde bal richting middenveld. Gubajdullin is nu in balbezit. Gubajdullin passt de bal zonder na te denken. Hromov is nu in balbezit. Hromov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gazzaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazzaev speelt de bal door. Sorokin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hromov onderschept slim de pass. Hromov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Gazzaev passt de bal met de wreef. Daar is Pedryukhin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabanec speelt de bal door. Hromov rent richting de bal. Hromov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Papaev is nu in balbezit. Pedryukhin onderschept slim de pass. Pedryukhin probeert naar een medespeler te passen. Stoletov rent richting de bal. Stoletov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Кадиястоит 45%, Зенит Брянск 55%.
Кадиястоит - Зенит Брянск 0:1