Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
strelok пердольте
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.1 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Stetsenko is nu in balbezit. Tochilin verovert de bal door een tackle van achteren. Tochilin speelt de bal door. Voldyrev is nu in balbezit. Voldyrev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kurbanberdyev met een sublieme pass. Denev is nu in balbezit. Matzyashchik verovert de bal door een tackle van achteren. Voldyrev rent richting de bal. Voldyrev schiet op doel. Nepryaev bokst de bal weg.

30e minuut.
Doeltrap. Kaganov met een harde bal richting middenveld. Zhitarev kopt de bal weg. Klungelig pakt Voldyrev de bal. Voldyrev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
strelok - пердольте 0:1

34e minuut.
Tochilin passt de bal met de wreef. Matzyashchik rent richting de bal. Matzyashchik passt de bal met de wreef. Voldyrev rent richting de bal. Voldyrev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kadirov probeert naar een medespeler te passen. Matzyashchik bereikt de bal nog maar net als eerste. Denev begaat een overtreding. Denev krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Evlanov passt de bal zonder na te denken. Matzyashchik bereikt de bal nog maar net als eerste. Matzyashchik passt de bal in één keer door. Voldyrev rent richting de bal. Voldyrev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
strelok - пердольте 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strelok 76%, пердольте 24%.
strelok - пердольте 0:2

56e minuut.
Denev is nu in balbezit. Bokov geeft een lange en hoge pass. Zaplatin probeert de bal aan de voet te houden. Voldyrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Voldyrev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Denev kopt de bal weg. Daar is Bokov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhitarev rent richting de bal. Matzyashchik rent richting de bal. Matzyashchik schiet op doel. Nepryaev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Zhitarev kopt de bal weg. Bokov heeft problemen om de bal te vangen. Zinchenko rent richting de bal. Zinchenko schiet op doel. Hapsalis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
strelok - пердольте 1:2

73e minuut.
Voldyrev schiet op doel. Kaganov kopt de bal weg. Stetsenko rent richting de bal. Matzyashchik verovert de bal door een tackle van achteren. Matzyashchik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
strelok - пердольте 1:3

88e minuut.
Kadirov met een sublieme pass. Tochilin is nu in balbezit. Zhitarev is nu in balbezit. Matzyashchik is nu in balbezit. Matzyashchik schiet op doel. Nepryaev bokst de bal weg.

90e minuut.
Kurpatov geeft een hoge lob. Safonov met een sublieme pass. Matzyashchik heeft problemen om de bal te vangen. Voldyrev rent richting de bal. Voldyrev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strelok 54%, пердольте 46%.
strelok - пердольте 1:3