Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
пердольте strelok
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 13.5
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Safonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tochilin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhitarev verovert de bal door een tackle van achteren. Zhitarev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Safonov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matzyashchik bereikt de bal nog maar net als eerste. Matzyashchik passt de bal met de wreef. Voldyrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Voldyrev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Denev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kadirov met een snelle inworp. Daar is Matzyashchik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matzyashchik geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: пердольте 39%, strelok 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
пердольте - strelok 0:0

53e minuut.
Kadirov met een snelle inworp. Matzyashchik bereikt de bal nog maar net als eerste. Matzyashchik geeft een hoge lob. Voldyrev rent richting de bal. Voldyrev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
пердольте - strelok 1:0

55e minuut.
Denev speelt de bal door. Kadirov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurbanberdyev. Kurbanberdyev krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Voldyrev is nu in balbezit. Zaplatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voldyrev verovert de bal door een tackle van achteren. Voldyrev draait met de bal, schiet en ... Nepryaev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Saharov met de inworp. Stetsenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stetsenko geeft een lange en hoge pass. Safonov kan de bal niet met de borst controleren. Safonov geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Safonov met een snelle inworp. Saharov speelt de bal door. Matzyashchik rent richting de bal. Matzyashchik geeft de bal voor. Paal! Voldyrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Voldyrev is nu in balbezit. Voldyrev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
пердольте - strelok 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: пердольте 44%, strelok 56%.
пердольте - strelok 2:0