Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
reNord СЕВЕР
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Khobot verovert de bal door een tackle van achteren. Samotsvetov rent richting de bal. Baranom onderschept slim de pass. Rakushev is nu in balbezit. Rakushev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
reNord - СЕВЕР 1:0

9e minuut.
Samotsvetov rent richting de bal. Baranom onderschept slim de pass. Baranom probeert naar een medespeler te passen. Popovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovich draait met de bal, schiet en ... Bojarintsev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Gusev geeft de bal voor. Sunbulov rent richting de bal. Sunbulov probeert naar een medespeler te passen. Popovich rent richting de bal. Popovich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
reNord - СЕВЕР 2:0

28e minuut.
Ashvetia geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sunbulov met de inworp. Baranom is nu in balbezit. Baranom geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pavlenko met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kadashov met een snelle inworp. Sunbulov is nu in balbezit. Sunbulov geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Rakushev onderschept slim de pass. Baranom bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranom passt de bal met de wreef. Popovich rent richting de bal. Popovich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
reNord - СЕВЕР 3:0

45e minuut.
Rakushev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lemish komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reNord 37%, СЕВЕР 63%.
reNord - СЕВЕР 3:0

52e minuut.
Samotsvetov is nu in balbezit. Samotsvetov passt de bal met de wreef. Lemish speelt de bal door. Sunbulov is nu in balbezit. Sunbulov geeft een lange en hoge pass. Paal! Bojarintsev bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
reNord - СЕВЕР 4:0

62e minuut.
Ivchenko heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Eremeev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gershkovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gershkovich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Voroshilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotzenko verovert de bal door een tackle van achteren. Plotzenko met een sublieme pass. Klungelig pakt Popovich de bal. Popovich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Gusev geeft een hoge lob. Khobot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadashov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kadashov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reNord 40%, СЕВЕР 60%.
reNord - СЕВЕР 4:0