Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uda77 РоТор
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Kapustin is nu in balbezit. Kapustin geeft een lange en hoge pass. Serebrianikov kopt de bal weg. Kapustin is nu in balbezit. Kapustin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uda77 - РоТор 0:1

21e minuut.
Brusnikin rent richting de bal. Shesterniov verovert de bal door een tackle van achteren. Shesterniov passt de bal met de wreef. Churikov is nu in balbezit. Churikov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Churikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kechinov is nu in balbezit. Kechinov geeft een hoge lob. Kapustin is nu in balbezit. Kapustin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kotolov bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kotolov met de inworp. Pokhomskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokhomskij haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uda77 64%, РоТор 36%.
Uda77 - РоТор 0:1

47e minuut.
Kapustin probeert naar een medespeler te passen. Kechinov heeft problemen om de bal te vangen. Churikov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Churikov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

55e minuut.
Olenikov speelt de bal door. Klungelig pakt Kechinov de bal. Kechinov passt de bal zonder na te denken. Kapustin rent richting de bal. Kapustin schiet op doel. Samohin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Kapustin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kechinov rent richting de bal. Kapustin passt de bal zonder na te denken. Kechinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kechinov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uda77 - РоТор 0:2

60e minuut.
Eriomin bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriomin met een sublieme pass. Kotolov is nu in balbezit. Kotolov draait met de bal, schiet en ... Pagaev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kotolov rent richting de bal. Grigorjev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorjev passt de bal met de wreef. Eganov rent richting de bal. Eganov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Brusnikin bereikt de bal nog maar net als eerste. Churikov verovert de bal door een tackle van achteren. Churikov speelt de bal door. Kapustin rent richting de bal. Kapustin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Eriomin verovert de bal door een tackle van achteren. Pokhomskij rent richting de bal. Shesterniov is nu in balbezit. Pokhomskij rent richting de bal. Pokhomskij haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uda77 45%, РоТор 55%.
Uda77 - РоТор 0:2