Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uda77 Богданство
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Eriomin rent richting de bal. Eriomin passt de bal met de wreef. Daar is Husainov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stroev rent richting de bal. Stroev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uda77 - Богданство 1:0

12e minuut.
Klungelig pakt Esipov de bal. Husainov is nu in balbezit. Stroev begaat een overtreding. Stroev krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Gorev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Husainov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Husainov. Husainov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uda77 62%, Богданство 38%.
Uda77 - Богданство 1:0

52e minuut.
Speranskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Speranskij geeft een lange en hoge pass. Zhitarev heeft problemen om de bal te vangen. Esipov bereikt de bal nog maar net als eerste. Esipov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Zhitarev rent richting de bal. Gilmullin rent richting de bal. Gilmullin passt de bal met de wreef. Esipov bereikt de bal nog maar net als eerste. Esipov schiet op doel. Samohin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Drozdov geeft een hoge lob. Siomin rent richting de bal. Esipov rent richting de bal. Esipov haalt uit met een fantastische trap. Zhitarev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uda77 55%, Богданство 45%.
Uda77 - Богданство 1:0