Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Чебурах Атлетик Динамо Брянск 2
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


12e minuut.
Pokhomskij rent richting de bal. Rogov onderschept slim de pass. Yorsh rent richting de bal. Kalajchev onderschept slim de pass. Kalajchev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Zaporov kopt de bal weg. Kharlamov is nu in balbezit. Kharlamov geeft de bal voor. Gurinovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurinovich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Harin geeft een lange en hoge pass. Afonin kopt de bal weg. Kalajchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurinovich onderschept slim de pass. Gurinovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Чебурах Атлетик - Динамо Брянск 2 0:1

19e minuut.
Kobeleb met een snelle inworp. Rogov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogov geeft de bal voor. Kalajchev rent richting de bal. Kalajchev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Чебурах Атлетик - Динамо Брянск 2 1:1

22e minuut.
Zaporov speelt de bal door. Rogov rent richting de bal. Rogov speelt de bal door. Kalajchev rent richting de bal. Kalajchev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Istomin is nu in balbezit. Pryanikov verovert de bal door een tackle van achteren. Pryanikov met een sublieme pass. Klungelig pakt Harin de bal. Harin speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Beketov speelt de bal door. Klungelig pakt Yorsh de bal. Kalajchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalajchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Чебурах Атлетик - Динамо Брянск 2 2:1

36e minuut.
Zakatov verovert de bal door een tackle van achteren. Beketov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zakatov. Zakatov krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Rogov rent richting de bal. Rogov geeft de bal voor. Romantsev probeert naar een medespeler te passen. Gurinovich rent richting de bal. Gurinovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Чебурах Атлетик - Динамо Брянск 2 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Чебурах Атлетик 46%, Динамо Брянск 2 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Чебурах Атлетик - Динамо Брянск 2 2:2

54e minuut.
Pokhomskij rent richting de bal. Kalajchev onderschept slim de pass. Rogov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zharov de bal onder controle te krijgen. Romantsev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Dolgov geeft de bal voor. Agapov heeft problemen om de bal te vangen. Gurinovich is nu in balbezit. Gurinovich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Чебурах Атлетик - Динамо Брянск 2 2:3

58e minuut.
Rogov verovert de bal door een tackle van achteren. Rogov met een sublieme pass. Yorsh rent richting de bal. Kalajchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalajchev schiet op doel. Romantsev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Zaporov passt de bal zonder na te denken. Rogov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogov probeert naar een medespeler te passen. Kalajchev rent richting de bal. Kalajchev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Zakatov geeft een lange en hoge pass. Pryanikov probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt Kalajchev zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kalajchev moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kalajchev schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Чебурах Атлетик 38%, Динамо Брянск 2 62%.
Чебурах Атлетик - Динамо Брянск 2 2:3