Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kollektorsib ZENIT SPb
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 14.9
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


24e minuut.
Aristov speelt de bal door. Susloparov rent richting de bal. Glotov rent richting de bal. Vinokur bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinokur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gorelov is nu in balbezit. Susloparov onderschept slim de pass. Susloparov speelt de bal door. Klungelig pakt Taranom de bal. Taranom haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Eliseev de bal onder controle te krijgen. Yamakov is nu in balbezit. Yamakov passt de bal zonder na te denken. Taranom is nu in balbezit. Taranom draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kollektorsib - ZENIT SPb 1:0

42e minuut.
Vinokur onderschept slim de pass. Glotov rent richting de bal. Susloparov onderschept slim de pass. Vinokur onderschept slim de pass. Vinokur draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kollektorsib 50%, ZENIT SPb 50%.
Kollektorsib - ZENIT SPb 1:0

71e minuut.
Galochkin onderschept slim de pass. Orekhov rent richting de bal. Galochkin maakt een afschuwelijke overtreding. Galochkin krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Venediktov met een snelle inworp. Yamakov rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Gorelov ... Strafschop! Yamakov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yamakov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kollektorsib 62%, ZENIT SPb 38%.
Kollektorsib - ZENIT SPb 1:0