Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZENIT SPb Kollektorsib
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Vinokur bereikt de bal nog maar net als eerste. Susloparov verovert de bal door een tackle van achteren. Susloparov met een sublieme pass. Gorelov rent richting de bal. Gorelov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Glotov probeert de bal aan de voet te houden. Papaev rent richting de bal. Met opzet legt Venediktov zijn tegenspeler op de grond. Venediktov krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Galochkin met een sublieme pass. Gorelov is nu in balbezit. Yamakov verovert de bal door een tackle van achteren. Taranom bereikt de bal nog maar net als eerste. Taranom haalt uit met een fantastische trap. Zhirkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hapov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Glotov is nu in balbezit. Ternavskij rent richting de bal. Galochkin verovert de bal door een tackle van achteren. Galochkin geeft een lange en hoge pass. Abdulov bokst de bal weg. Vinokur maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZENIT SPb - Kollektorsib 1:0

33e minuut.
Galochkin rent richting de bal. Yamakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamakov passt de bal met de wreef. Vinokur bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinokur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Orekhov kopt de bal weg. Ternavskij rent richting de bal. Ternavskij speelt de bal door. Taranom is nu in balbezit. Taranom haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZENIT SPb 46%, Kollektorsib 54%.
ZENIT SPb - Kollektorsib 1:0

48e minuut.
Klungelig pakt Zablotskij de bal. Susloparov is nu in balbezit. Vinokur maakt een afschuwelijke overtreding. Vinokur krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Gorelov verovert de bal door een tackle van achteren. Gorelov speelt de bal door. Vinokur is nu in balbezit. Vinokur schiet op doel. Abdulov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZENIT SPb - Kollektorsib 2:0

69e minuut.
Yamakov met een sublieme pass. Taranom is nu in balbezit. Glotov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Glotov krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Papaev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Venediktov met de inworp. Yamakov is nu in balbezit. Yamakov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZENIT SPb 40%, Kollektorsib 60%.
ZENIT SPb - Kollektorsib 2:0