Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-FC-Barcelona- Динамо Брянск 2
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Pokhomskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Shatz verovert de bal door een tackle van achteren. Shatz met een sublieme pass. Narbekov rent richting de bal. Narbekov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Shatz probeert naar een medespeler te passen. Narbekov rent richting de bal. Zharov rent richting de bal. Narbekov onderschept slim de pass. Narbekov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bulatov onderschept slim de pass. Bulatov geeft de bal voor. Daar is Zharov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narbekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Narbekov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kazakov probeert naar een medespeler te passen. Beketov bereikt de bal nog maar net als eerste. Narbekov is nu in balbezit. Narbekov haalt uit met een fantastische trap. Romantsev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-FC-Barcelona- - Динамо Брянск 2 1:0

43e minuut.
Rodionov met een sublieme pass. Rishma is nu in balbezit. Kharlamov maakt een afschuwelijke overtreding. Kharlamov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Rishma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shatz met een snel genomen vrije trap. Rishma is nu in balbezit. Rishma geeft een lange en hoge pass. Rodionov kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -FC-Barcelona- 53%, Динамо Брянск 2 47%.
-FC-Barcelona- - Динамо Брянск 2 1:0

53e minuut.
Kazakov met een snelle inworp. Rodionov rent richting de bal. Rodionov geeft een lange en hoge pass. Rishma rent richting de bal. Rishma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Shatz onderschept slim de pass. Shatz speelt de bal door. Klimov is nu in balbezit. Gurinovich onderschept slim de pass. Gurinovich haalt uit met een fantastische trap. Shcheglov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Galkin is nu in balbezit. Galkin draait met de bal, schiet en ... Dolgov probeert de bal met de borst te controleren. Kazakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazakov schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Rishma passt de bal met de wreef. Narbekov rent richting de bal. Pokhomskij verovert de bal door een tackle van achteren. Rodionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodionov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Rishma is nu in balbezit. Rishma passt de bal met de wreef. Zubin speelt de bal door. Gurinovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurinovich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Inworp. Beketov met de inworp. Klungelig pakt Yorsh de bal. Narbekov is nu in balbezit. Narbekov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -FC-Barcelona- 55%, Динамо Брянск 2 45%.
-FC-Barcelona- - Динамо Брянск 2 1:0