Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Динамо Брянск 2 -FC-Barcelona-
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Rodionov passt de bal met de wreef. Galkin is nu in balbezit. Galkin passt de bal met de wreef. Narbekov rent richting de bal. Narbekov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

5e minuut.
Dolgov is nu in balbezit. Galkin verovert de bal door een tackle van achteren. Galkin speelt de bal door. Narbekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Narbekov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Narbekov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Enin komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Pokhomskij is nu in balbezit. Galkin onderschept slim de pass. Galkin passt de bal in één keer door. Enin rent richting de bal. Enin schiet op doel. Paal!

38e minuut.
Rishma bereikt de bal nog maar net als eerste. Rishma geeft de bal voor. Enin controleert de bal met de borst. Galkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Galkin haalt uit met een fantastische trap. Romantsev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Динамо Брянск 2 64%, -FC-Barcelona- 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Динамо Брянск 2 - -FC-Barcelona- 0:0

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Romantsev trapt de bal weg. Dolgov kopt de bal weg. Galkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Galkin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Динамо Брянск 2 - -FC-Barcelona- 0:1

48e minuut.
Kapustin probeert naar een medespeler te passen. Zagudaev rent richting de bal. Kazakov speelt de bal door. Klungelig pakt Kapustin de bal. Kapustin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Shcheglov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Динамо Брянск 2 - -FC-Barcelona- 1:1

66e minuut.
Enin rent richting de bal. Enin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zharov de bal onder controle te krijgen. Kazakov is nu in balbezit. Kazakov geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Sekretov geeft een lange en hoge pass. Pokhomskij rent richting de bal. Pokhomskij passt de bal in één keer door. Kapustin is nu in balbezit. Kapustin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Динамо Брянск 2 - -FC-Barcelona- 2:1

76e minuut.
Yorsh geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rishma neemt de hoekschop. Enin rent richting de bal. Enin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Динамо Брянск 2 - -FC-Barcelona- 2:2

84e minuut.
Beketov bereikt de bal nog maar net als eerste. Beketov geeft een lange en hoge pass. Rishma kopt de bal weg. Galkin rent richting de bal. Galkin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Динамо Брянск 2 - -FC-Barcelona- 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Динамо Брянск 2 63%, -FC-Barcelona- 37%.
Динамо Брянск 2 - -FC-Barcelona- 2:3