Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Чебурах Атлетик sparta moskva
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Zaporozhtsev verovert de bal door een tackle van achteren. Rogov verovert de bal door een tackle van achteren. Rogov passt de bal met de wreef. Ostrovskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrovskij haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Чебурах Атлетик - sparta moskva 1:0

8e minuut.
Pilipenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yorshik met een sublieme pass. Zaporozhtsev is nu in balbezit. Kalajchev verovert de bal door een tackle van achteren. Kalajchev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Yorshik heeft problemen om de bal te vangen. Rogov onderschept slim de pass. Rogov speelt de bal door. Kalajchev is nu in balbezit. Kalajchev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Чебурах Атлетик - sparta moskva 2:0

17e minuut.
Kobeleb probeert naar een medespeler te passen. Echkalov is nu in balbezit. Kalajchev verovert de bal door een tackle van achteren. Kalajchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Чебурах Атлетик - sparta moskva 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Чебурах Атлетик 49%, sparta moskva 51%.
Чебурах Атлетик - sparta moskva 3:0

46e minuut.
Klungelig pakt Yorshik de bal. Rogov verovert de bal door een tackle van achteren. Rogov speelt de bal door. Kozlov rent richting de bal. Kozlov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Afonin rent richting de bal. Afonin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kalajchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pershin is nu in balbezit. Pershin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Sharapov geeft een lange en hoge pass. Ivanets probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pilipenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogov onderschept slim de pass. Rogov geeft de bal voor. Berezutskij bokst de bal weg.

56e minuut.
Istomin met een sublieme pass. Ostrovskij rent richting de bal. Pilipenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ostrovskij raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ostrovskij kan niet meer verder spelen. Kabelev komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Pershin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharapov rent richting de bal. Sharapov met een sublieme pass. Kalajchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalajchev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pershin probeert naar een medespeler te passen. Kozlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozlov verovert de bal door een tackle van achteren. Kozlov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Чебурах Атлетик 51%, sparta moskva 49%.
Чебурах Атлетик - sparta moskva 3:0